Nákupné správanie seniorov: pohľad zblízka - Labská, Helena
Príspevok sa zaoberá faktormi, ktoré majú vplyv na správanie seniorov s akcentom na ich významnosť pri nákupe u segmetu 50+. Miesto nákupu, ceny nákupu, vybrané atribúty a ich dôležitosť pri nákupe. Prieskum sa uskutočnil v obci Kanianka.