The European Union and Russia economic and trade relations following Russia`s accession to the WTO - Drieniková, Kristína, 1982-
Výhody zapojenia Ruska do pravidiel medzinárodného obchodu. Dovozné clá, odstraňovanie bariér medzinárodného investovania., ochrana duševného vlastníctva a pod. Aktuálna kríza vo vzťahoch EÚ - Rusko a vývoj kríze na Ukrajine.