Manažment znalostí vo vzdelávaní - Benko, Martin
Identifikácia prvkov riadenia znalostí a učiacej sa organizácie v prostredí vysokej kreativity, invencie a vzdelávania. Objektom skúmania je prostredie základných umeleckých škôl. Konverzia znalostí, model SECI.