Fínsko: inovácie a zelený rast - Pásztorová, Janka, 1960-
Príspevok posudzuje úroveň inovačného systému Fínska a na základe analýzy relevantných ukazovateľov vybraných medzinárodných indexov identifikuje faktory úspechu odvetvia čistých technológií v hospodárstve Fínska. Ekoinovácie ako rozvojový faktor. Fínsky inovačný systém. Stratégia Cleantech. Inovačná výkonnosť členských štátov EÚ 2014. Hodnotené ukazovatele IUS 2014 za Fínsko.