Aktuálne trendy medzinárodnej marketingovej komunikácie na sociálnych sieťach so zameraním na metódu džiu-džicu a technológie spodnej vlny - Zorkóciová, Otília, 1954-
Internet ako neoddeliteľná súčasť každodenného života ľudí, malých a stredných podnikov, ako aj nadnárodných korporácií. Progresívne metódy marketingovej komunikácie, ktorých podstatou sa stal internet. Internet ako ideálny priestor na reklamné vyjadrenie oslovujúce presne zvolenú cieľovú skupinu.