Využitie technológií na báze GPS a ich význam v rámci prepravy a logistiky - Zámečník, Peter
Dôležitosť použitia riešení využívajúcich GPS technológiu, modulárne funkcionality týchto systémov v rámci prepravy, resp. logistiky ako celku.