Návrh projektu implementácie procesného riadenia do podniku - Lehotská, Veronika
Podstata pojmov proces a procesné riadenie. Identifikácia a určenie vlastníkov procesov, opis procesov. Analýza stavu organizácie z hľadiska funkčnosti a výkonnosti. Reinžiniering. Zoznámenie zamestnancov s novým poňatím riadenia a prípadná zmena organizácie firmy.