Development of Internet Infrastructure and ICT in Services - Benešová, Dana, 1958-
Prienik internetu a digitálnej gramotnosti na Slovensku v kontexte EÚ. Porovnanie digitálnej gramotnosti na Slovensku a v EÚ. Komparácia využitia elektronického obchodovania a IKT v podnikoch SR a EÚ 28. Digitálne technológie ERP (enterprise resourece planning), SCM (supplier relationship management) a CRM (customer relationship management). Klasifikácia sektorov hospodárstva podľa NACE Rev. 2.