New Challenges for the European Union Foreign Trade Policy after - Drieniková, Kristína, 1982-
Analýza vzájomnej obchodnej spolupráce Ruska s EÚ, zmien obchodnej politiky Ruska a vývoja budúcich vzťahov. Výhody pre EÚ plynúce z členstva Ruska vo WTO. Obchodná bilancia vo vzťahu EÚ - Rusko.