Finančná gramotnosť vysokoškolákov na Slovensku - Bačová, Monika
Definovanie finančnej gramotnosti. Vymedzenie úlohy vysokých škôl na Slovensku. Prezentácia výsledkov prieskumu o finančnej gramotnosti (finančných vedomostiach) študentov študujúcich na vysokých školách na Slovensku. Národný štandard finančnej gramotnosti.