Využívanie strategického systému merania výkonnosti v podnikoch metódou Balanced Scorecard - Ivaničková, Mariana, 1977-
Meranie výkonnosti prostredníctvom metódy Balanced Scorecard. Zavedenie a využívanie metódy Balanced Scorecard podnikmi v rámci Slovenska a vo svete.