Využitie neurónových sietí vo finančnom riadení podnik - Feranecová, Adela, 1986-
Rozpracovanie problematiky neurónových sietí. Definovanie ich obsahu, charakteristiky, údajovej základne, silných a slabých stránok a ich využitie vo finančnom riadení a rozhodovaní.