Mediácia v digitálnych verejných priestoroch - Hudák, Matej, 1984-
Mediácia v digitálnych verejných priestoroch, ktoré sa vyvinuli na inštitúcie poskytujúce komplexný rámec služieb v oblasti informačných a komunikačných technológií. Digitálne verejné priestory ako jeden z nástrojov odstraňovania tzv. digitálnej priepasti a inklúzie znevýhodnených skupín obyvateľstva.