Vývoj a hodnotenie finančnej výkonnosti slovenských podnikov - Lajoš, Branislav
Hodnotenie vývoja finančnej výkonnosti slovenských podnikov v rokoch 2002 až 2013 na základe údajov o výsledkoch hospodárenia. Analýza vývoja výnosnosti slovenských podnikov prostredníctvom rentability tržieb a rentability aktív. Rozdiely medzi odvetviami vo vykazovanej rentabilite aktív. Rozdiely v rámci odvetví medzi jednotlivými podnikmi.