Vybrané aspekty reštrukturalizácií v SR - Schwartzová, Zuzana
Predbežné výsledky realizovaného výskumu zameraného na podniky, ktorým bola v roku 2012 povolená reštrukturalizácia. Rozbor reštrukturalizovaných podnikov v SR. Rešrukturalizační správcovia. Skúmanie závislosti medzi výsledkom reštrukturalizácie a typom správcu (komanditná spoločnosť, muž, žena), ale aj závislosť od ich vzdelania.