Kreditný rating a kreditný skóring - Thiessen, Alžbeta, 1988-
Kreditný rating a kreditný skóring - dve metódy na hodnotenie úverovej schopnosti dlžníka splácať svoje záväzky. Definície kreditného ratingu a skóringu. Rozdiel medzi ratingom a skóre. Úverové registre, tzv. Credit Bureaus v zahraničí a na Slovensku.