<The> requirements of commerce enterpreneurship and the research and development practices on skills of the graduates of faculty of commerce - Filo, Peter
Aktuálne požiadavky a výzvy na prax pre rôzne druhy skúseností. Špecializácia požiadaviek na základe stratégie Horizon 2020. Inovatívne zmeny vo vzdelávaní na Obchodnej fakulte.