Utilization of Behavioral Models for Determination of Socio-cultural Factors for the Investigation of Social Capacity of Outdoor Recreation - Fodranová, Iveta, 1959-
Fyzická nosná kapacita vonkajšej sociálnej aktivity. Vzťah medzi rastom užívateľom voľnočasovej aktivity a jej prínosom. Výdavky domácností na voľnočasové vonkajšie aktivity.