Traditional and Regional Foods from the Slovak Consumer's View - Jarossová, Malgorzata Agnieszka, 1978-
Identifikácia výrobkov a analýza spotrebiteľského správania pri výrobkoch označených "chránené označenie pôvodu", "zemepisné označenie" a "zaručená tradičná špecialita". Komparácia množstva registrovaných konzumných výrobkov vo V4. Zoznam registrovaných potravín na Slovensku (15) a prieskum o vedomostiach spotrebiteľa. Garancia kvality, dôvody na kupovanie a množstvo zakúpených registrovaných výrobkov slovenskými domácnosťami.