Geomarket-Importance of Its Application in the Slovak Retail Trade - Kita, Jaroslav
Znalosť zákazníka - základný predpoklad aplikácie geomarketingu. Podmienky pre aplikáciu geomarketingu na lokálnej úrovni. Prínos geomarketingu pre distribučné zásobovacie reťazce a logistickú stratégiu podniku.