<The> Retail Network in Bratislava from the Point of View of the Consumers - Kita, Pavol
Interakcia medzi zákazníkom, bodom predaja a cestnými sieťami. Výskum v preferenciách druhu obchodného miesta (malý predajný bod, supermarket, hypermarket) a spôsobe prepravy zákazníka do predajne. Tok zákazníkov medzi mestskými obvodmi Bratislavy. Hodnotenie predajní Bratislavy zákazníkmi.