Does What you Believe Affect What and How You Buy? A Study of Consumer Behavior Background among Consumers in Slovakia - Kopaničová, Janka, 1979-
Náboženstvo - kresťanstvo v správaní spotrebiteľa na Slovensku. Rozdielnosť v rozsahu náboženského vplyvu u spotrebiteľov rôznych generácií. Najväčší význam viery pri obstarávaní potravín (predovšetkým kvôli pôstom).