Tourism in Knowledge Economy and Innovation - Kubičková, Viera, 1970-
Propagácia princípov znalostnej ekonómie v turizme a cestovnom ruchu a identifikácia inovačných aktivít slovenských podnikov. Porovnanie konkurencieschopnosti turizmu Slovenska a susedných krajín.