Cognitive Age in Communication with Seniors - Lesáková, Dagmar, 1949-
Tvorba efektívnej komunikácie so seniormi. Vplyv vnímania vlastného veku na spotrebiteľské správanie, efektívnu komunikáciu a reklamu. Porovnanie významu kognitívneho a chronologického veku pri spotrebiteľskom správaní seniora.