Rozpočtový rámec verejných služieb vo vybranej oblasti verejného sektora (náboženstvo/cirkev) - Brindzová, Zuzana
Analýza rozpočtového rámca vo vybranej oblasti verejného sektora, ktorou je náboženstvo a cirkev. Cirkev a náboženské inštitúcie, ich definícia. Vymedzenie pôsobnosti Ministerstva kultúry v danej oblasti. Konkrétne spôsoby financovania a rozpočet príjmov a výdavkov na rok 2013. Odhad rozpočtu na roky 2014 a 2015. Problematika odluky cirkvi od štátu.