Negatívny vplyv dlhej pracovnej doby na zdravie zamestnancov: pracovná záťaž a oslabená imunita - Zagoršek, Branislav, 1984-
Identifikácia a objasnenie faktorov vplývajúcich na vnímanú pracovnú záťaž a oslabenú imunitu v kontexte dlhej pracovnej doby.