Organizácie destinačného manažmentu ako nástroj rozvoja územia - Poliak, Ladislav
Stručná definícia destinačného manažmentu. Organizácia destinačného manažmentu (DMO). DMO z formálneho hľadiska. Prínosy DMO. Negatíva DMO.