New Trends in Tourism Demand – Geocaching - Plesník, Pavol, 1956-
Typy segmentácie klientov pre geocaching. Možnosti rozvoja cestovného ruchu a podpora neobjavených miest vďaka geocachingu. Definícia vzťahu geocaching a cestovný ruch.