<The> Importance of Promoting the Sale of Slovak Products - Rehák, Róbert, 1984-
Riešenia problémov s poľnohospodárstvom, potravinárskym priemyslom a potravinovou sebestačnosťou na Slovensku. Zvýšenie podnetov na kúpu slovenských produktov a povedomia spotrebiteľov o slovenských produktoch. kampane na podporu predaja slovenských produktov. Poľnohospodárska politika Európskej únie a otázka rovnosti poľnohospodárskych dotácií.