Zmeny zákona o miestnych daniach v roku 2014 - Vargová, Mária
Zákon č. 582/2004 Z.z. o miestnych daniach a miestnom poplatku za komunálne odpady a drobné stavebné odpady v znení neskorších predpisov bol v roku 2014 novelizovaný zákonom 268/2014 Z.z. a zákonom z 30.10.2014, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov.