Vedenie daňovej evidencie v roku 2014 - Strählová, Jarmila
Základné informácie o vedení daňovej evidencie, jej výhodách a nevýhodách v porovnaní s vedením účtovníctva a jej využití pri výpočte základu dane a daňovej povinnosti podnikateľa za rok 2014. Daňová evidencia v SR nenahradila jednoduché účtovníctvo (ako v ČR), o spôsobe jej vedenia rozhoduje sám podnikateľ a svoje rozhodnutie nemusí nikomu zdôvodňovať.