Kaliningradská oblasť - Garaj, Jozef
Fyzickogeografická a humánnogeografická charakteristika Kaliningradskej oblasti. Kaliningrad v kontexte rozšírenej EÚ a súčasný stav. Vzťahy medzi Moskvou a Kaliningradom.