Inšpekcia práce a jej činnosť - Boráková, Lucia
V čom spočíva činnosť inšpekcie práce. Úlohy, ktoré plní inšpekcia práce pri kontrole dodržiavania predpisov vzťahujúcich sa na pracovnoprávne vzťahy. Orgány štátnej správy v oblasti inšpekcie práce. Predmetom inšpekcie práce je aj trhový dohľad.