Náhrada za bolesť a sťaženie spoločenského uplatnenia - Martončíková, Petra
Nároky zamestnanca, ktorý utrpel pracovný úraz. Náhrada za bolesť, náhrada za sťaženie spoločenského uplatnenia. Lekársky posudok - zásady hodnotenia bolesti, zásady na hodnotenie sťaženia spoločenského uplatnenia.