Metódy hodnotenia výkonu zamestnancov - Jarošová, Jana
Voľba vhodnej metódy hodnotenia výkonu. Úspechy známych spoločností ako inšpirácia pri hodnotení. Hodnotenie podľa Jacka Welcha. Výkonovo orientovaný systém hodnotenia. Najčastejšie omyly hodnotiteľov.