[Medzinárodné obchodné financovanie] - Pásztorová, Janka, 1960-
Recenzia na vysokoškolskú učebnicu, ktorej cieľom je poskytnúť informácie a poznatky potrebné pri realizácii medzinárodného obchodného financovania so zvláštnym zreteľom na dokumentárny akreditív, ktorý má v tejto oblasti najvýznamnejšie miesto, má ambície byť inšpiratívnym študijným materiálom uvedenej rozsiahlej problematiky financovania medzinárodných obchodných operácií, a to nielen pre študentov a doktorandov ekonomických odborov, ale aj pre odborníkov z komerčnej praxe.