Metódy posudzovania ekonomickej efektívnosti investičného stavebného projektu v oblasti cestného staviteľstva - Remišová, Eva
Výpočty ekonomickej efektívnosti investičných stavebných projektov. Finančné toky a následné ekonomické ukazovatele (NPV, IRR, doba návratnosti) poskytujú investorom podklady na základe ktorých sa rozhodujú o realizácii danej investície.