Nová funkčná rozpočtová klasifikácia - Konečná Veverková, Ingrid
Významnou zmenou, ktorá ovplyvnila zostavenie rozpočtu na roky 2015 až 2017, je uplatnenie novej vyhlášky Štatistického úradu Slovenskej republiky č. 257/2014 Z. z., ktorou sa vydáva štatistická klasifikácia výdavkov verejnej správy, účinnej od 1. októbra 2014.