Jak řídit lidi v "sítích", když nejsou vašimi podřízenými - Kejhová, Hana
Čo sú voľné štruktúry. Siete vo vnútri firiem. Ako nezamrznúť v hierarchii. Obojstranná výhoda spolupráce. Ako vytvárať dobré väzby. Sieťová spolupráca a kvalita prostredia.