Zachraňte manažery: od hledání zdrojů k objevování smyslu - Riethof, Norbert
Manažéri a stres. Manažéri a nadriadení, manažéri a podriadení, spätná väzba. Lídri nerobia len rozhodnutia, ale dávajú aj veciam zmysel. Utváranie zmyslu pomocou koučovania.