Lietajúce roboty sa vznášajú nad Slovenskom - Biel, Marián
Drony, bezpilotné lietadlá, či UAV a ich využitie vo sfére armádnej techniky ako aj v poľnohospodárstve a stavebníctve. Lietajúci biznis. Zvyšovanie záujmu o bezpilotné lietadlá. Potenciál dronov.