Prichádza doba dronová - Biel, Marián
Neobmedzené možnosti využitia dronov vo svete biznisu. Súčasť armádnej výzbroje. Monitorovanie lesných požiarov, rozvoz liekov a potravín do oblastí zasiahnutých prírodnou katastrofou. Využitie bezpilotných lietadiel na komerčné účely v USA zatiaľ protizákonné. Pripravovaný projekt, ktorý vytvorí pravidlá na softvérovej úrovni.