Informačný systém RIS.SAM - nový nástroj spravovania rozpočtu v samospráve - Štangová, Nora
Sústava informácií v kontexte rozpočtovníctvo - účtovníctvo. Rozpočtový informačný systém pre samosprávu - RIS.SAM.