Finanční vzdělávání v ČBA - jde o to zaplnit mezery a hledat nové cesty - Brychtová, Helena
Koncept jednotného prístupu k problematike finančného vzdelávania v Českej republike. Aktivity Českej bankovej asociácie (ČNB) a spolupráca s neziskovým sektorom. Spoločenské potreby a finančné vzdelávanie skupín ľudí, ktoré sú najviac ohrozené.