V tenise a biznise je to aj o sympatiách - Makarová, Xénia
Rozhovor so slovenskou tenistkou roka 2014 Dominikou Cibulkovou. Tvár značkového športového oblečenia. Občianske združenie Aby hviezdy nehasli. Výhry a dane.