Otázka kontroly výkonnosti v činnosti Najvyššieho kontrolného úradu SR - Hlinka, Jozef
Kontrola výkonnosti v pôsobnosti Najvyššieho kontrolného úradu SR. Spolupráca Najvyššieho kontrolného úradu SR s vysokými školami.