Století platebních karet - Juřík, Pavel
V roku 2014 oslavíme 100 rokov od vydania prvej platobnej karty na svete a 25 rokov od prvej platobnej karty v Československu. Investície do rozvoja bankomatov a platobných terminálov. Nové technológie a budúci vývoj platobných kariet.