Rok konkrétnej práce - Dospiva, Jakub
Oblasti, na ktoré sa Európska únia chce a musí zamerať v roku 2015. Podpora investícií. Kľúčová energetika. Ukrajinský konflikt. Klimatické zmeny. Utečenci a Veľká Británia.