Daň z nehnuteľnosti na rok 2015 - Bubeníková, Irena
Všeobecne záväzné nariadenia o dani z nehnuteľnosti upravuje par. 6. zákona č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení. Vznik, zánik a určenie daňovej povinnosti.