Kde sa dvaja bijú, Čína víťazí - Pressburg, Adrian Peter
Podľa V. Putina trestanie sa sankciami a protisankciami škodí Rusku ako aj Európskej únii. Uzatváranie výhodných obchodov s Čínou. Rusko a Čína ako strategickí partneri. Prognózy hospodárskeho rozvoja Číny v roku 2015. Hrozby zvonku i zvnútra.